Expeditie Cultuur

Werkt u in de culturele sector als beleidsmaker, communicatieve of creatieve medewerker? Dan bent u op donderdag 21 november welkom bij de VRT voor “een unieke namiddag vol cultuur.”

Cultuur in al haar vormen speelt een belangrijke rol bij de VRT en als openbare omroep werkt de VRT graag samen met de Vlaamse cultuursector. Tijdens Expeditie Cultuur vertellen de VRT-medewerkers hoe cultuur op de verschillende merken van de VRT aan bod komt, en wat de openbare omroep voor u en uw instelling kan betekenen. Van u wordt verwacht dat u laat weten wat VRT nog meer, anders of beter kan doen. Kom ontdekken en beleven, laat u inspireren via workshops, lezingen en brainstorms.

Een en ander is het gevolg van het Cultuuroverleg, waarvan FARO mee aan de basis lag. U leest erover in verschillende blogs, elders op deze website. 

Programma

12.45 uur: Ontvangst

13.30 uur: Start 

18.00 uur: Einde

Praktische info

Begindatum
Locatie
VRT, Auguste Reyerslaan 52, Brussel
Prijs
Gratis
Meer info

Inschrijven kan online via deze link.

Elders op FARO

De afgelopen maanden presenteerden verschillende organisaties hun nieuwe multimediale tour in de ErfgoedApp. Benieuwd om te ontdekken welke dat zijn?
In de gloednieuwe toolbox 'Erfgoed waarderen' verzamelen we voor u alle informatie die u nodig heeft om een waardering tot ...
Of u nu actief bent in de cultureel-erfgoedsector of in aanverwante sectoren, vanuit wetenschappelijk oogpunt of gewoon vanuit interesse onderzoek ...