'De zaak Cultuur' | Studiedag

Op 24 november organiseert Cultuurloket De Zaak Cultuur. Een studiedag met workshops, lezingen en meer over financiering en centen in de brede cultuursector.

Financiering en goed met centen omgaan houdt ons allemaal bezig. Individu of organisatie. Kunstenaar of sociaal-cultureel werker. Museum of circus collectief. Elk cultuurproject.

Op dit event voor de brede cultuursector wil Cultuurloket inspireren, activeren en informeren. Met workshops, lezingen, keynotesprekers, debatten en netwerkmomenten. Doorlopend is er een beurs met spelers uit het brede cultuurveld, die u wegwijs maken in het zakelijke doolhof.

Het concrete programma komt spoedig online. Maar u kunt uw plaats nu al reserveren.

Praktische info

Begindatum
Locatie
Beursschouwburg, A. Ortsstraat 20-28, Brussel
Prijs
25 euro. Voor studenten is er een korting van 15 euro.
Meer info

Organisatie, meer info en inschrijven: Cultuurloket

Elders op FARO

In een gloednieuw online dossier praten de FARO-medewerkers beginnende erfgoedwerkers bij over recente trends en verschuivingen.
Of u nu actief bent in de cultureel-erfgoedsector of in aanverwante sectoren, vanuit wetenschappelijk oogpunt of gewoon vanuit interesse onderzoek ...
Hebt u een vraag over uw dagelijkse erfgoedpraktijk? Het antwoord vindt u voortaan in FARO’s gloednieuwe Erfgoedwijzer. Daarin wijst de ...