DBNL-dag

Op vrijdag 8 november 2019 vindt de allereerste DBNL-dag plaats bij de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag. U bent van harte welkom voor deze informatieve en feestelijke middag. 
 
We starten de middag met een taartje ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum. Daarna krijgt u als gebruiker een kijkje achter de schermen, gaan we schatgraven in DBNL en is er gelegenheid om vragen te stellen aan DBNL-medewerkers uit Nederland en Vlaanderen.
 
Als u wilt deelnemen aan de workshop schatgraven is het handig als u een smartphone, tablet of laptop meeneemt. Bedenk ook alvast wat uw schat is uit DBNL. Wij zijn benieuwd!

Programma

13.30 uur: Inloop met koffie, thee en taart

14.00 uur: Informatief programma (plenair)

15.00 uur: Keuzeprogramma: Workshop schatgraven / Vragen stellen aan medewerkers / Wat is uw schat uit de DBNL?
 

Praktische info

Begindatum
Locatie
Koninklijke Bibliotheek, Prins Willem-Alexanderhof 5, 2595 BE Den Haag
Prijs
Gratis
Meer info

Inschrijven is verplicht en kan tot 1 november via deze link.

Elders op FARO

De afgelopen maanden presenteerden verschillende organisaties hun nieuwe multimediale tour in de ErfgoedApp. Benieuwd om te ontdekken welke dat zijn?
Op dinsdag 26 november 2019 wordt u in Antwerpen verwacht voor het Groot Onderhoud over Meerstemmigheid en Conflict. Maak een ...
Of u nu actief bent in de cultureel-erfgoedsector of in aanverwante sectoren, vanuit wetenschappelijk oogpunt of gewoon vanuit interesse onderzoek ...