Werkgroep Erfgoeddag

De Werkgroep Erfgoeddag is samengesteld uit leden van de Stuurgroep Erfgoeddag, erfgoedcellen en FARO-werknemers. Ze bekijken de activiteiten die niet meteen voldoen aan de algemene voorwaarden van Erfgoeddag.  Zij zullen tips en suggesties formuleren bij de activiteiten die op het eerste zicht niet in het Erfgoeddagprogramma thuishoren. 
 
Als info ontbreekt of iets niet helemaal duidelijk is, ontvangt de lokale coördinator en de deelnemer hiervan zo snel mogelijk bericht. Behoor je tot het werkingsgebied van een erfgoedcel, dan kan je bij hen terecht voor de nodige feedback. 
 
De Werkgroep Erfgoeddag kent ook de speciale vermeldingen toe. Deze activiteiten zijn origineel of zitten goed in elkaar. De activiteiten zijn bijvoorbeeld duidelijk omschreven, organisaties gaan minder voor de hand liggende samenwerkingen aan, diepen het thema uit en durven experimenteren. Deze inspanningen ontvangen een speciale vermelding. Deze activiteiten worden in de kijker geplaatst op www.erfgoeddag.be, de Erfgoeddagfolder en het persdossier. Zet dus je beste beentje voor!