Vandaag is de laatste dag om Erfgoeddagactiviteiten te wijzigen!

De Werkgroep Erfgoeddag kwam samen op woensdag 25 januari. Deze groep bestaat uit leden van de Stuurgroep, de erfgoedcellen en FARO-werknemers. Er werden suggesties geformuleerd bij de activiteiten die nog niet helemaal op punt stonden. 

Lokale en regiocoördinatoren kunnen vandaag nog wijzigingen aanbrengen aan de activiteiten via de unieke linken die ze ontvingen midden januari. Kregen ze geen feedback over jouw activiteit? Dan betekent dit dat de activiteit wordt opgenomen in het programma van Erfgoeddag. Geen nieuws is dus goed nieuws!

 

Heb je nog geen promotiemateriaal besteld?

Geef dan vandaag de aantallen door via info@erfgoeddag.be en het promotiemateriaal komt begin maart bij je toe.

Ontwikkel je zelf promotiemateriaal? Het digitale promotiemateriaal verschijnt de komende weken online. Geef het Erfgoeddaglogo een mooie plaats en stuur ons een exemplaar toe. Dit geeft een interessante blik op hoe er lokaal over het Erfgoeddagprogramma wordt gecommuniceerd. Wil je het nationale campagnebeeld nog eens bekijken? Je vindt dit hier

De Lijn en de NMBS-stations worden voorzien van affiches en Erfgoeddagfolders. Ook via Aeolus worden folders en affiches verspreid. Helaas worden de toeristische kantoren en bibliotheken niet automatisch bevoorraad. Werk je samen met de bibliotheek of het toeristisch kantoor in je buurt? Zorg er dan voor dat Erfgoeddag ook daar in de kijker wordt gezet.

Vanaf 23 maart staat het Erfgoeddagprogramma online op www.erfgoeddag.be. De activiteiten verschijnen ook automatisch op UitinVlaanderen.be.