Allerlaatste dag!

Zoals bij de koopjesperiode halen we nu voor de gelegenheid een schreeuwerige slogan van stal: het zijn dan ook echt de 'laatste dagen'... om in te schrijven. Als je Erfgoeddag mee wil vormgeven, dan moet je je reppen. Activiteiten inschrijven kan nog tot en met zondag 11 december via de inschrijvingswebsite. Hiervoor heb je je persoonlijk login en paswoord nodig. Ben je deze kwijt, vergeten of heb je problemen bij het inschrijven, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder. Na zondag kunnen we geen inschrijvingen meer aanvaarden, daar zijn we formeel in. 

Mogen we je een goede raad geven? Vooraleer je start met het inschrijven van je activiteit(en) zorg dat je alle nodige informatie en gegevens bij de hand hebt. Zo kan je snel alles correct en volledig invullen. Een overzicht van welke gegevens je nodig hebt, vind je hier. Doorblader ook zeker de handleiding: hoe inschrijven via het internet.

Neem ook zeker contact op met de lokale coördinator in jouw gemeente. Weet je niet of er een lokale coördinator in jouw gemeente is, raadpleeg dan het overzicht met lokale coördinatoren voor Erfgoeddag 2012.

Nog op zoek naar ideeën en suggesties? Raadpleeg dan onze gratis inspiratiegids. Een exemplaar aanvragen kan via info [at] erfgoeddag [dot] be, uiteraard zolang de voorraad strekt. Neem zeker ook regelmatig een kijkje op deze website.  Hier vind je tal van ideeën en mogelijke invalshoeken, algemene informatie, contactgegevens, tips, praktische afspraken…

 

Afbeelding:
campagnebeeld Erfgoeddag 2012, Helden, zondag 22 april 2012

Vrije tags
Helden