FARO & Adobe sluiten overeenkomst voor goedkopere softwarelicenties voor de cultureel-erfgoedsector

Adobe logo

FARO heeft een overeenkomst afgesloten met Adobe om Adobe-producten aan lage prijzen aan te bieden aan organisaties uit de cultureel-erfgoedsector. Met deze overeenkomst wil FARO professionele software toegankelijker en goedkoper maken voor de cultureel-erfgoedsector.

Typische Adobe-producten zijn Acrobat, Photoshop, Illustrator, Dreamweaver en InDesign: creatieve software die van pas komt bij beeldbewerking, het ontwerpen van drukwerk en websites.

Er werden sinds de start van de overeenkomst in 2009 al meer dan 500 licenties aangekocht door de cultureel-erfgoedsector. 

Sinds kort heeft Adobe zijn licentiemodel gewijzigd naar een jaarlijks huurbedrag. Sinds begin augustus 2015 kunnen we hiervoor volgende kortingsprijzen aanbieden die tot 1/3 zijn van de officiële prijzen.

Het is mogelijk om een licentie te kopen per apparaat of per gebruiker. Een apparaatlicentie is slechts geldig voor één pc. Bij een gebruikerslicentie kan u de software installeren op twee pc's.

Onderstaande prijzen zijn per apparaat en per jaar, incl. BTW. De prijs blijft 3 jaar gegarandeerd dezelfde (drie vernieuwingen van het abonnement). Deze prijs is geldig tot 25/11/2015

  • Creative Cloud voor Teams Compleet Multi Language : 150 euro
  • Photoshop CC Multi Language: 80 euro
  • Indesign CC Multi Language: 80 euro
  • Illustrator CC Multi Language: 80 euro
  • Andere Adobe-software (zoals Acrobat DC ...) is leverbaar op aanvraag aan kortingscode Level 4.


Deze prijzen zijn per gebruiker en per jaar, incl. BTW. De prijs blijft 3 jaar gegarandeerd dezelfde (drie vernieuwingen van het abonnement). Deze prijs is geldig tot 25/11/2015

  • Creative Cloud voor Teams Compleet Multi Language: 210 euro
  • Photoshop CC Multi Language: 90 euro
  • Indesign CC Multi Language: 90 euro
  • Illustrator CC Multi Language: 90 euro
  • Andere Adobe software (zoals Acrobat DC ...) is leverbaar op aanvraag aan kortingscode Level 4.

 

Het bedrijf Sumika staat in voor de afhandeling van de bestellingen. U kunt enkel bestellen onder het FARO-kortingscontract als uw organisatie vermeld is op de Erfgoedkaart en u de software gebruikt voor uw cultureel-erfgoedwerking. 

Contactpersoon bij FARO: Bram Wiercx, +32 (0)2 213 10 67 of bram@faronet.be. U kunt eenvoudig bestellen door uw bestelling en contactgegevens te mailen naar software@sumika.be

Voor goedkope Microsoft- & Google-licenties (donatieprogramma) kunt u nog steeds terecht bij Socialware vzw.

software
adobe
licenties
socialware