Dit was het Groot Onderhoud 2020

© Michiel van de Pol / ComicHouse.nl

Op dinsdag 1 december vond de tiende editie van het Groot Onderhoud plaats. We zetten het spotlicht op het lokale en bovenlokale erfgoed, onder de titel Diepgeworteld, breedvertakt. Omwille van de coronacrisis gingen we 100% digitaal.

Wat kwam er precies aan bod?

Naar jaarlijkse traditie lanceert FARO kort na het Groot Onderhoud een handige verslagbundel. Zo kunt u nog eens rustig de bijdragen van al onze sprekers doornemen. U vindt er ook een korte neerslag van elk van de zeven werksessies, telkens vergezeld door enkele opvallende conclusies. 

We vermelden ook enkele sprekende reacties van deelnemers, en luisteren de bundel verder op met een vleugje poëzie én met de sprekende cartoons van onze huistekenaar-voor-een-dag. 

Naast de verslagbundel tonen we u graag nog de twee filmpjes die we speciaal voor dit Groot Onderhoud inblikten en die treffend de baseline Diepgeworteld, breedvertakt illustreren. 

Veel lees- en kijkplezier!

En volgend jaar?

In 2021 vindt het Groot Onderhoud plaats op dinsdag 30 november in Lamot, Mechelen. Dan willen we het met u graag hebben over het thema erfgoed en onderwijs. Noteer de datum alvast in uw agenda!

Afbeelding: © Michiel Van de Pol / comichouse.nl

Wouter Lammens