Uw Erfgoeddagactiviteiten inschrijven: de deadline is in zicht!

Zandloper. Steve Buissinne via Pixabay

Op zaterdag 25 en zondag 26 april vieren we feest, want dan vindt de 20e editie van Erfgoeddag plaats. Het thema? De Nacht! Nog tot en met vrijdag 10 januari kunt u uw Erfgoeddagactiviteiten registreren via inschrijven.erfgoeddag.be.

Hoe gaat u te werk?

Zodra u uw activiteit als ‘klaar voor nazicht’ opslaat in het inschrijvingssysteem krijgt de lokale coördinator een bericht. Hij of zij kijkt uw voorstel na en geeft feedback. Wist u trouwens dat u activiteiten als kladversie kunt bewaren om ze daarna nog te bewerken? En dat u uw promotiemateriaal samen met uw inschrijving kunt bestellen? Nog meer antwoorden op veelgestelde vragen vindt u in dit handig overzicht.

Inspiratie gezocht

De nacht, licht en donker spreken tot de verbeelding en bieden tal van kansen voor de komende Erfgoeddag. Zoekt u nog ideeën? Lees en download hier de gratis inspiratiebrochure.

Zit u deze week samen met collega’s of partnerorganisaties over Erfgoeddag? Gebruik dan zeker het kaartspel. Dit spel laat u samen met collega's en partnerorganisaties op een fijne, creatieve manier brainstormen. Maak er gebruik van en denk op een andere manier na over uw Erfgoeddagactiviteiten!

Zoekt u nog meer ideeën om aan de slag te gaan met licht en donker? Het Philipsmuseum in Eindhoven geeft in onderstaand filmpje erg uiteenlopende, praktische en originele ideeën over hoe het museum aan de slag gaat met een thema dat zo belangrijk is voor hen.


Foto: Zandloper. Steve Buissinne via Pixabay

tine vandezande