Deel vacatures op de Virtual Job Market for Young researchers

Jonge onderzoekers. Foto: Naassom Azevedo via Unsplash

FARO bouwt bruggen met het hoger onderwijs. Een van de manieren waarop we dat doen, is door studenten en afgestudeerden te informeren over jobmogelijkheden in de cultureel-erfgoedsector en door hen te ontmoeten op een afstudeerbeurs. Door omstandigheden gebeurt dat dit jaar digitaal. 

FARO op de virtuele jobbeurs voor jonge onderzoekers (25 juni)

Virtuele jobbeurs

The Virtual Job Market for Young Researchers, georganiseerd door vijf Vlaamse universiteiten, is een interuniversitair career event dat exclusief gericht is op PhD-kandidaten en postdocs. Het brengt bedrijven en organisaties in contact met getalenteerde en gemotiveerde jonge onderzoekers die hun carrière graag een andere wending geven, hetzij binnen of buiten de academische wereld.

FARO geeft op 25 juni 2020 een kort webinar (tussen 14.00 en 14.30 uur) over de huidige tendenzen in het denken over erfgoed.

Daarnaast zijn we die dag tussen 15.00 en 17.00 uur bereikbaar voor een chatsessie om vragen van onderzoekers te beantwoorden.

Deel ook uw vacature!

FARO stand

Op onze prachtige digitale stand kunnen we ook vacatures plaatsen. We verwijzen de deelnemers uiteraard door naar het algemene vacatureoverzicht op de FARO-website. Hebt u nog iets in petto, specifiek voor onderzoekers, nu of op langere termijn, en wilt u dat we dat extra in de kijker zetten? Neem dan contact op met Jacqueline van Leeuwen.

Bent u zelf een jonge onderzoeker?

Schrijf u dan in via deze link en kom langs in het webinar of de chatsessie. U bent van harte welkom!

Foto: Naassom Azevedo via Unsplash

Jacqueline van Leeuwen