Opleiding 'Erfgoed en onderwijs' opnieuw van start in januari 2022

Monika Kozub via Unsplash

De opleiding 'Erfgoed en onderwijs' gaat voor de derde keer van start. Deze specifieke navorming richt zich op leerkrachten lager en secundair onderwijs enerzijds, en (educatieve) medewerkers uit het culturele (erfgoed)veld anderzijds.

Iets voor u?

In een aantal bijeenkomsten tussen 20 januari en 16 juni 2022 wordt u wegwijs gemaakt in het onderwijs- en erfgoedveld, en klaargestoomd om zelf een eigen educatieve erfgoedactiviteit of -les uit te werken. Kortom, theorie en praktijk in één opleiding.

'Erfgoed en onderwijs' is geknipt voor wie start in een educatieve functie. Ook als u al pakken ervaring heeft, kan deze opleiding net dat duwtje in de rug zijn om effectief werk te maken van al uw educatieve plannen. Of nog, om eindelijk uw nieuwe ideeën concreet vorm en gestalte te geven. Ook als voorbereiding op Erfgoeddag en de Erfgoeddag-week geeft deze opleiding u ongetwijfeld vleugels.

Meer weten?

Meld u dan voor een van de online infomomenten. Die vinden plaats op woensdag 22 december 2021 en op woensdag 12 januari 2022, telkens van 17.00 tot 18.00 uur. Alle info en inschrijvingen voor het online infomoment én de opleiding vindt u terug op deze pagina van Odisee.

Voor meer informatie kunt u eveneens terecht bij FARO-medewerker Hildegarde Van Genechten

Foto: Monika Kozub via Unsplash

Hildegarde Van Genechten