Focus op families

Focus op families. Afbeelding: publiq/Familiemanifest

Net voor de zomervakantie lanceerden Gezinsbond en FARO een oproep naar musea over de toekomst van het familievriendelijk evenement Krokuskriebels.

180 personen antwoordden op twee vragen. 99,4% onderschrijft het belang van het evenement, en 75% engageert zich nu al om deel te nemen aan een nieuwe editie. In andere woorden: er is een meer dan groot draagvlak voor het familieproject Krokuskriebels en voor een tiende jubileumeditie!

Maar … door het uitblijven van een nieuwe Vlaamse regering en de onzekerheid die daaruit voortvloeit over een mogelijke betoelaging ziet Gezinsbond zich genoodzaakt Krokuskriebels met een jaar uit te stellen. De tiende jubileumeditie zal dus niet in de krokusvakantie 2020 plaatsvinden, maar wél in de krokusvakantie van 2021.

Maar niets belet uiteraard om ondertussen te blijven inzetten op familievriendelijkheid. Op maandag 7 oktober organiseert FARO samen met publiq/Familiemanifest, Gezinsbond, Toerisme Vlaanderen en Vitamine C de studiedag Focus op families. Plaats van afspraak is het STAM in Gent. Ontdek het programma en schrijf u nog snel in!

Afbeelding: publiq/Familiemanifest

Hildegarde Van Genechten