Subsidies binnen het Cultureelerfgoeddecreet: digitale infosessie

Vraagtekens. Foto: Arek Socha via Pixabay

Een groot deel van de cultureel-erfgoedsector werkt momenteel aan een aanvraag voor werkingssubsidies op basis van het Cultureelerfgoeddecreet. Of misschien broedt u op een project en wil u projectsubsidies aanvragen binnen dat decreet? Op 21 juni organiseert het Departement CJM een infosessie voor wie subsidies wil aanvragen op basis van het Cultureelerfgoeddecreet.

15 januari 2023 is de deadline voor de werkingssubsidies binnen het nieuwe Cultureelerfgoeddecreet. Een aanvraag voor een projectsubsidie dient u uiterlijk op 15 september 2022 in. Maar wat is nu dat nieuwe decretale kader en waarmee moet u rekening houden in uw aanvraag?

Op dinsdag 21 juni 2022 organiseert Departement CJM een digitale infosessie over subsidies binnen het nieuwe Cultureelerfgoeddecreet. U krijgt uitleg over het decretale kader, de verschillende project- en werkingssubsidies en de KIOSK-applicatie. Departement CJM licht ook de aandachtspunten uit de strategische visienota cultureel erfgoed toe. Zo kunt u uw aanvraag voor werkingssubsidies tijdig voorbereiden.

Inschrijven kan via deze link.

Foto: Arek Socha via Pixabay

Gregory Vercauteren