Het is zover! Inschrijven voor de Prijs van het Vrijwilligerswerk kan vanaf ... NU

Prijs voor het vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk is superbelangrijk, ook in de erfgoedsector. Hoog tijd dus om uw vrijwilligers op een voetstuk te plaatsen! Daarom lanceert de Vlaamse Gemeenschap in samenwerking met de Verenigde Verenigingen voor de vijfde keer op rij de Prijs voor het Vrijwilligerswerk. De Prijs is een erkenning voor alle vrijwilligers in verenigingen en/of projecten.

De voorbije jaren zijn er telkens knappe en waardevolle vrijwillersinitiatieven bekroond. Het zou heel fijn zijn mocht dit jaar een erfgoedinitiatief in de prijzen vallen. Laat daarom nu aan de wereld zien hoezeer u uw erfgoedvrijwilligers waardeert. Schrijf uw erfgoedvereniging of -project vandaag nog in voor de Prijs voor het Vrijwilligerswerk 2013! Een prijs die de Verenigde Verenigingen samen met de Vlaamse Gemeenschap organiseert voor dé vrijwilligerswerking die een rolmodel voor Vlaanderen is.

Wat valt er te winnen?

  1. Alle kandidaten maken kans op een professioneel gedraaide reportage.
  2. Tien organisaties worden genomineerd en krijgen een fotoshoot  en een unieke fototentoonstelling in het Centraal Station van Brussel.
  3. Alle kandidaten worden uitgenodigd op de Prijsuitreiking op 19 juni 2013 in de Koninklijke Vlaamse Schouwburg in Brussel.
  4. Eén laureaat gaat naar huis met 2.500 euro uitgereikt door Vlaams minister-president Kris Peeters.


Schrijf snel in via de website! Inschrijven kan tot en met 6 mei 2013.

Gregory Vercauteren