We­bi­nar nood­fonds Cul­tuur, Jeugd en Me­dia

Foto: J. Kelly Brito via Unsplash

Op dinsdag 4 augustus om 10.00 uur houdt het Departement CJM een webinar over de aanvraagprocedure voor een bijkomende subsidie uit het noodfonds Cultuur, Jeugd en Media. Het webinar is bedoeld voor structureel gesubsidieerde culturele en jeugdorganisaties en voor gesubsidieerde regionale televisieomroepen.

Procedure

Als structureel gesubsidieerde organisatie uit de beleidsvelden Cultuur, Jeugd en Media kunt u een bijkomende subsidie krijgen uit het noodfonds. Alle organisaties die voor die subsidie in aanmerking komen, kregen hierover de voorbije weken al een e-mail van het Departement CJM .

De subsidieaanvraag moet worden ingediend via de KIOSK-applicatie van het departement. Als hoofdvertegenwoordiger van uw organisatie in KIOSK ontvangt u tussen 27 en 30 juli 2020 een financieel sjabloon. U kunt die sjabloon tot en met 31 augustus 2020 indienen via KIOSK.

Webinar

In het webinar licht het departement de aanvraagprocedure en de financiële sjabloon toe. Het webinar wordt ook opgenomen. Zo kunt u de presentatie achteraf herbekijken of delen met uw collega's.

Opgelet! Dit webinar is niet bedoeld voor hostels en lokale en netwerkradio-omroepen, omdat zij andere gegevens moeten indienen bij hun aanvraag. 

Inschrijven voor het webinar kan via deze link.

Foto: J. Kelly Brito via Unsplash

Faro