Organiseer een activiteit op Dag van de Trage Weg 2019

Dag van de Trage Weg 2019

Met het jaarlijks campagneweekend Dag van de Trage Weg zetten duizenden wandelaars, fietsers en ruiters in heel Vlaanderen trage wegen in de kijker. Ze benadrukken het  belang ervan voor veilige, gezonde en aangename verplaatsingen, die ook nog eens vaak korter en sneller zijn. Langs die trage wegen ontdekt u bovendien heel wat karakteristieke landschappen en markant erfgoed.

Alle erfgoedverenigingen en -liefhebbers kunnen een activiteit organiseren tijdens het weekend van 19-20 oktober: een verhalennamiddag, een wijk- of patrimoniumwandeling, heropening van een oude kerkwegel, plaatsing van naambordjes, verkenning van een smokkelroute, een expo, enz. Alle soorten activiteiten op, langs en over trage wegen zijn mogelijk.

Doe mee en verken tal van charmante paadjes, doorsteekjes of fietsroutes in uw buurt. Laat u inspireren op www.dagvandetrageweg.be, organiseer een van de vele activiteiten in Vlaanderen en reken op ondersteuning en bekendmaking door Trage Wegen vzw. Vragen? Neem contact op via info@dagvandetrageweg.be of 09 331 59 26.

Faro