Gezocht: medewerker educatie voor Erfgoeddag

Reis door Europa / per / spoor / diligence / stoomtram / en stoomboot, Jan Vlieger, c. 1885 via Rijksstudio, publiek domein.

In 2022 draagt Erfgoeddag de titel 'Erfgoeddag maakt school'. Op zondag 24 april 2022 duikt de cultureel-erfgoedsector in het rijke schoolleven en -verleden.

Maar er is meer. Want naar aanleiding van dit thema nodigt Erfgoeddag alle leerlingen, leerkrachten en directies uit het basis- en secundair onderwijs uit om ook de hele daaropvolgende week, van maandag 25 tot vrijdag 29 april 2022, erfgoed in het voetlicht te plaatsen op school. Om deze doelgroep te activeren is FARO op zoek naar een tijdelijke medewerker educatie.

Thema onderwijs

Iedereen heeft wel ‘iets’ met school: een schoolverleden hebben we immers allemaal. De tijd die we op school doorbrachten, verbindt ons. Door wat we er geleerd hebben, maar ook door de verhalen en tradities die aan het schoolleven gekoppeld zijn. Hier leest u meer over de plannen voor april 2022.

Vacature tijdelijk medewerker

Heeft u interesse om Erfgoeddag 2022 inhoudelijk en organisatorisch mee voor te bereiden? Lees dan hier het uitgebreide vacaturebericht. Solliciteren kan tot 21 juni.

Foto: Reis door Europa / per / spoor / diligence / stoomtram / en stoomboot, Jan Vlieger, c. 1885 via Rijksstudio, publiek domein.

Faro