Ga mee op Urban Exploration in vijf Europese steden

Madrid. Foto: Jorge Fernández Salas via Unsplash

Bent u een culturele leider die werkt in een culturele of creatieve ruimte? Hebt u ervaring met burgerparticipatie, stedelijke innovatie of bottom-upprocessen? Woont u in Europa? Als het antwoord op deze vragen 'ja' is, komt u in aanmerking om deel te nemen aan het project Cultural and Creative Spaces and Cities

Cultural and Creative Spaces and Cities biedt reisondersteuning voor 25 culturele leiders om deel te nemen aan vijf Urban Exploration-evenementen die plaatsvinden in Kosice (Slowakije), Madrid (Spanje), Lund (Zweden), Helsinki (Finland) en Timisoara (Roemenië): een mooie kans om te leren van internationale cultuurprofessionals, uw ideeën te delen met andere gelijkgestemden en uw professionele netwerk aanzienlijk uit te breiden.

De Urban Explorations staan open voor een internationaal publiek van telkens ten minste 50 deelnemers. Onder hen onder meer vertegenwoordigers van culturele en creatieve ruimtes, beleidsmakers en leiders van grassroots- en culturele organisaties. Tijdens deze evenementen leren de deelnemers over het werk van de CCSC Urban Labs, worden ze voorgesteld aan culturele organisaties in elke stad en netwerken ze met andere internationale en lokale cultuurprofessionals.

Kandidaturen tot deelname aan dit project kunnen tot 23 februari 2020 worden ingediend. Het project wordt ondersteund door Creative Europe.

Meer informatie over deze oproep vindt u op de website van het project Cultural and Creative Spaces and Cities

Foto: Madrid. Jorge Fernández Salas via Unsplash

Faro