Hier is ErfgoedBeacon 4.0

ErfgoedBeacon 4.0. Foto: FARO

Vanaf vandaag kunt u ErfgoedBeacons 4.0 bestellen. Deze beacons zien er anders uit dan de vorige twee modellen. Een nieuwe cover, andere batterijen en nieuwe technologie maken deze beacons anders dan de vorige. Aan de werking zelf wijzigt niets. De prijs stijgt van 40 euro naar 50 euro per stuk (incl. btw en levering).

De pluspunten van deze nieuwe beacons: 

  • ErfgoedBeacons 4.0 kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. U heeft dus geen afzonderlijke outdoorbeacons meer nodig.
  • Batterijen gaan langer mee (tot 8 jaar).
  • Batterijen vervangen is eenvoudig (1/2AA batterij 3,6 V).
  • Via de sticker onderaan kunt u de beacons snel monteren.
  • Het is ook mogelijk om de beacons te bevestigen met een touwtje of strip.
  • Het unieke nummer is op de beacon gedrukt.
  • De beacon vermeldt ook het logo van de ErfgoedApp.

Bestellen en meer info

FARO beschikt over een grote voorraad ErfgoedBeacons 4.0.

ErfgoedBeacon 4.0 open
ErfgoedBeacon 4.0 achterkant met sticker
ErfgoedBeacon 4.0 met twee 1/2AA batterijen
ErfgoedBeacon 4.0 en ErfgoedBeacon 3.0

Refurbished beacons

FARO beschikt ook over een kleine stock van zogenaamde 'refurbished beacons': beacons die gebruikt zijn in tests of in demonstratieprojecten. We vervangen de batterij en (indien nodig) de cover. Daarna krijgen de beacons ook een software-update. Contacteer ons als u deze beacons wil kopen voor uw project.

Lever uw beacons terug in!

Kreeg u een beacon tijdens een workshop of kocht u beacons voor een tijdelijke tentoonstelling maar gebruikt u ze niet meer? Lever deze beacons dan terug in bij FARO. Na vervanging van de batterij en een update van de software worden de toestelletjes hergebruikt. Inleveren kan eenvoudig via het FARO-onthaal of via de post (adres: FARO, T.a.v. Bram Wiercx, Priemstraat 51, 1000 Brussel).

Meer weten over de mogelijkheden van ErfgoedBeacons

Lees alles over beacons en de mogelijkheden van de ErfgoedApp in onze ErfgoedApp DIY of contacteer ons met uw vragen. Bekijk in onderstaande video hoe u beacon-content kan maken in de ErfgoedApp-manager.


 

Bram Wiercx