FARO presenteert nieuwe website faro.be. Ontdek alle nieuwigheden!

Nieuwe faro.be

Vandaag presenteren we u een fonkelnieuwe website met heel wat nieuwigheden. Een eerste belangrijke wijziging is de naamsverandering van FAROnet.be naar faro.be. Deze nieuwe url is korter en eenvoudiger, meteen ook de rode draad van de nieuwe website. We zetten voor u alle nieuwigheden op een rij.

  • Een nieuw grafisch design, volledig responsive en dus aangepast aan diverse toestellen. Voortaan neemt u faro.be nóg makkelijker mee in uw jaszak!
  • Een splinternieuwe motor voor de website, die gebouwd werd in Drupal 8.
  • Alle vaste pagina's werden herschreven, heel wat informatie werd aangepast of verwijderd.
  • FARO-medewerkers kunnen nu longreads schrijven, geïllustreerd met grafisch materiaal en embeds uit sociale media.
  • De FARO-nieuwsbrief ontvangt u vanaf nu wekelijks. U kan onderaan elke pagina inschrijven.

Speciale dank aan Sara De Bondt voor het grafische design en Hans Rossel voor het webdesign en development. 

Feedback, suggesties of hulp
Wij luisteren graag naar uw feedback i.v.m. de vernieuwing van faro.be. Hebt u een vraag? Neem dan zeker contact op met Annemie en/of Bram, informatiemanagers van FARO, of contacteer ons via webmaster@faro.be of de Stel uw vraag-knop (onderaan de pagina).

Contacteer ons nog sneller en eenvoudig

FARO-medewerkers kan u contacteren via de medewerkerspagina, maar staan ook vermeld naast hun blogposts en de activiteiten die ze organiseren. Zo kan u ons nog sneller contacteren met uw vragen.

U zit met een vraag over cultureel erfgoed? Stel uw vraag eenvoudig via het invulvak dat u onderaan elke pagina terugvindt. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw vraag bij de juiste persoon terechtkomt.

Bram Wiercx