Coachinggesprekken digitale collectieregistratie

coaching

De collegagroep 'digitale collectieregistratie' brengt projecten samen die ondersteuning krijgen via de â€˜inhaalbeweging digitale collectieregistratie’, een initiatief van het Departement CJM. De bijeenkomsten staan open voor een bredere groep erfgoedwerkers.

In juni gingen vonden zes online workshops plaats over diverse onderwerpen. De eerder aangekondigde collegagroep in oktober wordt nu vervangen door coachingsgesprekken voor elk project. Zo willen we informeren hoe het met uw project gaat, welke noden en eventuele problemen er zijn en ook nagaan welke resultaten u ziet voor uw project. Meestal vinden zulke gesprekken informeel plaats bij een fysieke collegagroep. In een digitale context kiezen we nu voor coachingsgesprekken. Het gesprek zal via videoconferentie verlopen op een af te spreken moment in oktober. Reken op maximaal 30 minuten. Schrijf u in via dit formulier en dan nemen we snel contact op.

Volgende collegagroep 

De volgende collegagroep vindt plaats op 18 november 2020 en zal eveneens digitaal verlopen. Het programma volgt eind oktober en zal samengesteld worden op basis van de coachingsgesprekken.

De collegagroep is een initiatief van FARO, meemoo en het Departement CJM en heeft tot doel uitwisseling, intervisie en coaching te geven bij de projecten van de inhaalbeweging digitale collectieregistratie. De collegagroep staat ook open voor collega's uit de cultureel-erfgoedsector zonder lopend project. 

Bram Wiercx
collegagroep digitale collectieregistratie