FARO start derde intervisietraject waarderen

Foto: masterclass en intervisie Op de museale weegschaal, april 2019 (c) FARO

Start u binnenkort met een waarderingstraject? Dan nodigt FARO u uit om deel te nemen aan de intervisiegroep.

In zo'n intervisiegroep maakt u kennis met collega’s die net als u een waardering uitvoeren. U krijgt de kans te leren van elkaars aanpak en verneemt uit eerste hand met welke struikelblokken en meevallers uw collega's geconfronteerd worden. Tijdens de bijeenkomsten komt u in contact met collega's en kunt u verder bouwen aan uw professionele netwerk.

Dit intervisietraject is een vervolg op de twee vorige trajecten, georganiseerd voor en met de pilootprojecten waarderen 2017-2018 en 2018-2019. Deze trajecten werden zeer nuttig en leerzaam bevonden. Een intervisietraject kan starten vanaf zes deelnemers.

Praktisch

De intervisies vinden om de twee maanden plaats gedurende de duur van het waarderingtraject (ongeveer een jaar). De bijeenkomsten worden waar mogelijk gekoppeld aan een masterclass of andere vorming over waardering. 

Hebt u vragen, start u binnenkort met een waarderingstraject of wilt u zich aanmelden? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Anne-Catherine Olbrechts, adviseur behoud en beheer bij FARO. 

Foto: masterclass en intervisie Op de museale weegschaal, april 2019 (c) FARO

Anne-Cathérine Olbrechts