Non-profitorganisaties zoals vzw's kunnen gratis gebruikmaken van twee belangrijke en grote clouds: wereldleider Amazon AWS en concurrent Microsoft Azure.
Voortaan kan u op een hele nieuwe manier starten met de ErfgoedApp. Twaalf handige tutorial video's tonen én leren u alle mogelijkheden van de ErfgoedApp.
Wist u dat het non-profitprogramma van Google via 'Ad Grants' gratis budget biedt aan non-profitorganisaties en dat u daarmee advertenties in de zoekresultaten van Google kunt plaatsen?
De Art Gallery of Ontario (AGO) in Toronto, het grootste kunstmuseum in Noord-Amerika, biedt zijn bezoekers sinds kort een nieuwe augmented-realityervaring aan. De app ReBlink zorgt er voor een regelrechte digitale kijkrevolutie.
Op het erf van de Bokrijkse Kilbershoeve ontdekt u deze zomer alles over het broodambacht en de betekenis van brood. Wie zich laat leiden door de ErfgoedApp ontdekt nog veel meer!
Het KIK presenteert deze zomer 'De Duitse negatieven', opnames die door de Duitse bezetter in België gemaakt werden in 1917 en 1918. Een verrassende manier om de Eerste Wereldoorlog te herdenken.
Zondag werd de audiogids van het 'Grotteke van Jette' gelanceerd. De Erfgoedcel Brussel maakt als eerste gebruik van de nieuwe audio player die sinds kort in de ErfgoedApp zit.
Vandaag presenteren we u een fonkelnieuwe website met heel wat nieuwigheden. Een eerste belangrijke wijziging is de naamsverandering van FAROnet naar faro.be. Deze nieuwe url is korter en eenvoudiger, meteen ook de rode draad van de nieuwe website.
Bekijk de case study video van de ErfgoedApp op de stand van de Koning Boudewijnstichting op BRAFA.
Wilt u graag de ErfgoedApp aan het werk zien, meertalig en met knappe 'extra' informatie? Bezoek dan nog tot zondag 29 januari de stand van de Koning Boudewijnstichting op BRAFA Brussel in Tour & Taxis. Meer informatie vindt u op ...
Hebt u een wandeling, fietstocht of knooppuntenroute met heel wat erfgoed onderweg? Wilt u oude foto's tonen, interessante verhalen vertellen of zelf multimedia-, 360°- & 3D-informatie toevoegen? Upgrade dan nu uw bestaande wandelingen en fietstochten met de ErfgoedApp naar een ...
Informatie aanbieden bij erfgoed was nog nooit zo eenvoudig. De ErfgoedApp maakt het voor meer dan 1.700 musea en erfgoedorganisaties in Vlaanderen en Brussel mogelijk om via de modernste technologie multimediale informatie aan te bieden aan hun bezoekers. In deze ...